These community forums are free for anyone to use, they provide support for OpenUnderwriter related matters. Please note, you must register with the website and login to post messages and questions, this helps reduce spam.

Support Forum

Error During Build in Eclipse

Error During Build in Eclipse

Disregard please..   It seems I have had a little issue with PEBKAC 

Attempting to build the latest Master build and getting this error when running the setup module of the build.xml.

Code:


BUILD FAILED
C:\Users\clwil\git\system\Build.xml:48: The following error occurred while executing this line:
C:\Users\clwil\git\system\build\macros\Common.xml:159: The following error occurred while executing this line:
C:\Users\clwil\git\system\integration-test.jar\bin\Build.xml:3: Cannot find C:\Users\clwil\git\system\integration-test.jar\BuildSettings.xml imported from C:\Users\clwil\git\system\integration-test.jar\bin\Build.xml

System specifics.

Windows 10 64bit

java version "1.7.0_80"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.7.0_80-b15)
Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 24.80-b11, mixed mode)

MySQl 5.6

Eclipse Kepler Service Release 2

Edited by: cb122 - 2017-01-31 20:26:43

Administrator has disabled public posting. Please login or register in order to proceed.
There are 0 guests and 0 other users also viewing this topic

Connect

Get in touch with the team

     

OpenUnderwriter

20-22 Wenlock Road
London
N1 7GU
United Kingdom

Contact

 contact@openunderwriter.com
 +44 (0)20 7183 4578
 Contact form